Nie. Twoje dane są bezpieczne ponieważ podczas dodawania operatora do aplikacji Vooom, dane logowania użytkownika do konta wybranego operatora nie są w żadnej postaci przechowywane na serwerach Vooom. Twoje dane trzymane są tylko lokalnie na Twoim urządzeniu.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?